Сигурни прогнози за мачове за днес

Монако – ПСЖ
Франция
Час – 21:45
Evrofutbol – 2
Коефициент – 1.75
Сигурност – 7/10
Дербито на Франция ще се изиграе още в третия кръг на това първенство. Монако трябваше да участват в плейофите на Шампионската лига през седмицата и там дадоха всичките си сили за успехът на Виляреал. Едва ли са им останали силици за срещата с ПСЖ, които се очаква за поредна година да доминират в първенството и да го спечелят без проблем. Началото с две спокойни победи ни подсказва, че точно това ще се случи. Двата отбора се срещнаха на същия стадион и горе-долу по същото време на годината в миналото първенство, когато ПСЖ спечелиха с 3:0. Днес очакваме да спечелят отново, макар и вероятно с по-малка разлика. Прогноза 2.

ПСВ Айндховен – Грьонинген
Холандия
Час – 13:30
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Шампионът на Холандия започна защитата на титлата си с три победи. Грьонинген, отборът, който ще се изправи срещу ПСВ днес, започна сезона с три загуби, в които допусна притеснителните 11 гола. Едва ли ПСВ ще прости на трагичната защита на гостите. ПСВ се изправи на три пъти през миналия сезон срещу Грьонинген, като и в трите случая спечели с поне два гола аванс. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Го Ахед Игълс – Аякс
Холандия
Час – 15:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Аякс допусна две грешни стъпки в първите три кръга и отсега нататък няма никакво право на пропуск, защото преднината на ПСВ може да стане твърде голяма още в първите кръгове. Го Ахед Игълс не е съперник, който може да ги затрудни. Домакините спечелиха едва 1 точка в първите си 3 мача. Аякс е в серия от 6 поредни победи срещу тях. Прогноза 2.

Каляри – Рома
Италия
Час – 21:45
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
Каляри е изключително неудобен съперник за Рома, още повече когато Каляри е домакин. Рома през седмицата изживяха много тежко корабокрушение, когато отборът загуби с 3:0 у дома от Порто в плейофите за Шампионската лига. Тогава “Вълците” бързо-бързо получиха два червени картона, което принуди останалите 9 играчи да тичат три пъти повече, за да покриват сезона. Накрая на мача си личеше, че Рома са изтощени до последната капка и това няма как да не се отрази тази вечер, особено на изключително негостоприемния и неудобния за тях стадион на Каляри.  Прогноза двоен шанс 1Х.