Прогнози за 28.08.2017 г.

Витоша Бистрица – Верея
България
Час – 18:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Витоша Бистрица не може да се похвали с особено успешен дебют в българския елит, след като тимът взе само един равен и загуби останалите си пет двубоя. Естествено, след тези резултати, домакините са на последното място във временното класиране. Верея понатрупа опит в елита и дори през миналия сезон бе на косъм от това да се класира за Европа. Сега, отборът има три победи в последните четири кръга, падайки единствено от Лудогорец. Старозагорци ни изглеждат по-подготвеният тим. Прогноза 2.

Кайзерслаутерн – Айнтрахт Брауншвайг
Германия 2
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.70
Сигурност – 6/10
Отличен коефициент за гостите като имаме предвид, че през миналия сезон те на два пъти надвиха Кайзерслаутерн (макар и трудно) и сега започнаха по-позитивно сезон 2017/18. Прогноза 2.

Портимонензе – Маритимо
Португалия
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 4.20
Сигурност – 5/10
Двубоят, в най-добрия случай за домакините, може да се нарече равностоен. Те са новак в Примейра лига и загубиха мачовете си във втория и третия кръг, макар и преди това да победиха в първия. Маритимо пък е шести от миналия сезон и започна сезона с два успеха и едно поражение. Прогноза 2.

Бари – Чезена
Италия Серия Б
Час – 21:30
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Въпреки че Серия Б по принцип е известна с нискорезултатните си мачове, тук смятаме, че си заслужава да се заложи за оувър при този коефициент. Всичките общо четири мача на двата отбора от началото на сезона приключиха с резултат 2:1. С такъв резултат завърши и домакинството на Бари срещу Чезена от миналия сезон, така че оувърът е абсолютно реална опция. Прогноза Над 2,5 гола.