Прогнози за 28.08.2018 г.

Динамо Загреб – Йънг Бойс
Плейоф за влизане в Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Йънг Бойс не успя да осъществи истински домакински натиск преди седмица и завършилият 1:1 мач ги поставя сега пред много тежката задача да се преборят с Динамо на стадион “Максимир“, където хърватите обикновено играят доста по-силно, отколкото в гостуванията си. Динамо вероятно ще бъде по-добрият отбор днес и ще се класира за ново участие в Шампионска лига – нещо, което Йънг Бойс никога не са правили. Прогноза 1.

Динамо Киев – Аякс
Плейоф за влизане в Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.70
Сигурност – 6/10
Аякс победи спокойно Динамо Киев с 3:1 пред собствена публика. Да, гостуването в Украйна ще бъде по-трудно, но холандците вече показаха, че са чувствително по-добрият отбор и този висок коефициент ни дава достатъчно добри причини, за да заложим още веднъж за тях. Прогноза 2.

АЕК Атина – Видеотон
Плейоф за влизане в Шампионска лига
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
На Видеотон днес ще им се наложи да правят нещо нетипично за тях – да атакуват, което със сигурност ще им създаде много проблеми. АЕК успя да спечели като гост в Унгария, така че с голяма степен на сигурност можем да кажем, че ще вземат и домакинския си мач. АЕК определено е по-добър отбор от Видеотон, а успехът над Селтик в миналия кръг е доказателство за класата на гърците. Прогноза 1.

Дъндалк – Шамрок Роувърс
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Дънкалк изглежда притежава сериозно предимство преди едно от големите дербита на Ирландия. Невероятните 13 поредни победи има този отбор, с които вече заема първото място в класирането, изпреварвайки Корк Сити. Шамрок остава на четвърта позиция, но след колебливите си игри през сезона вече е на почти 30 точки от днешния си противник. В изминалите две седмици, гостите допуснаха домакинска загуба от един от по-слабите отбори в първенството и ранно отпадане от купата на страната от втородивизионен тим. Прогноза 1.