Прогнози за 28.08.2019 г.

 

Аякс – Апоел Никозия

Шампионска Лига Плейоф

Час – 22:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10

Почти невероятно е, че първият мач между Аякс и Апоел завърши без голове. Всички очакваха резултатен двубой и всичко на терена подсказваше, че такъв ще има. В двубоя имаше 30 удара, 4 чисти положения и 16 корнера, но нито едно от тези неща не доведе до гол. Очакваме и днес да гледаме мач със също толкова много положения, но този път едва ли съдбата ще е толкова неблагосклонна към заложилите за голове. Прогноза Над 2,5 гола.

Славия Прага – Клуж

Шампионска Лига Плейоф

Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10

Клуж разочароваха фенове и специалисти в първия мач и на практика бяха надиграни в собствения си дом. Те трябва да направят гигантско подобрение в играта си, за да доминират на стадиона в Прага, и не виждаме как ще го направят. Ние ще заложим за втора победа на Славия Прага и първо участие в групите на Шампионска Лига за последните две години, което да послужи като продължение на силното представяне в Лига Европа миналия сезон, където играха на четвъртфинали, отстранявайки преди това Севиля. Прогноза 1.

Брюж – ЛАСК Линц

Шампионска Лига Плейоф

Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10

Разочарование имаше и в Австрия, където опитът на Брюж се оказа по-важен от по-добрата моментна форма на ЛАСК. Австрийците може би осъзнаха колко са близо до групите и започнаха да играят припряно и несигурно. Такава игра ще бъде наказана от Брюж, които имат доста по-голям европейски опит, играейки в групите на Шампионска Лига 2 пъти за последните 3 години. Прогноза 1.

Ница – Марсилия

Франция

Час – 22:00
Прогноза – 1 ДНБ
Коефициент – 2.20
Сигурност – 5/10

Този сезон няма високи очаквания към отбора на Ница, но без фанфари домакините спечелиха и двата си мача до момента. Към Марсилия има доста по-сериозни очаквания, но те спечелиха само 1 точка от мачовете си с Нант и Реймс без да отбележат гол в тях. Прогноза 1 Равен Няма Залог.