Футболни прогнози с добра успеваемост

Кристъл Палас – Арсенал
Англия
Час – 22:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Кристъл Палас доказва, че е много труден за побеждаване отбор и в последните си осем двубоя няма нито едно поражение. Арсенал пък показва, че трудно достига до победата напоследък и има само един успех в последните пет кръга. През миналия сезон се доказа и че “Артилеристите“ играят трудно срещу Кристъл Палас, падайки през април с 3:0. Прогноза двоен шанс 1Х.

Палермо – Салернитана
Италия 2
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Лидерът Палермо прави добър сезон и е отборът с най-голяма вероятност да играе в Серия А през сезон 2018/19. Салернитана е на девето място, но не това е основният проблем, а това, че има само една победа в последните осем кръга. Прогноза 1.

Бреша – Асколи
Италия 2
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Асколи е тимът на последно място във временното класиране, но не това е основното, което ни кара да заложим против тях, тъй като разликите в дъното са много малки и самата позиция не е от толкова голямо значение. Причината е най-вече в домакинското предимство на Бреша, тъй като те са спечелили повече от два пъти повече точки у дома, отколкото Асколи са го направили като гост. Допълнителен фактор е и серията на Асколи от девет поредни мача без победа. Прогноза 1.

Про Верчели – Цитадела
Италия 2
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Домакинският фактор едва ли толкова ще помогне на Про Верчели, тъй като и двата тима имат приблизително еднакъв брой на спечелените си точки на собствен терен и далеч от дома. Правейки сравнение, Про Верчели имат 10 пункта у дома, докато Цитадела са спечелили 14 като гост. Двата тима са и в противоположни позиции в таблицата – докато домакините са в зоната на изпадащите, гостите са в зоната на плейофите за участие в Серия А. Прогноза 2.