Футболни прогнози с добра успеваемост

Витория Сетубал – Брага
Португалия Купа на Лигата
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Efbet ти дава 100 лв при залог сега
Единствените европейски двубои от днешния ден са четирите мача от Купата на Лигата в Португалия, в първия от които Брага излиза като лидер в Група А с 6 точки, изправяйки се срещу Витория Сетубал с 1 точка. Брага се представят много добре и в шампионата, където все още са на само 6 точки от първото място, докато Витория Сетубал са в серия както от 3 поредни шампионатни загуби (колкото гостите нямат за целия сезон), така и от 3 последователни поражения срещу Брага. Прогноза 2.

Тондела – Насионал
Португалия Купа на Лигата
Час – 21:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Ще потърсим точки за гостите в другия мач от Група А. Насионал имат 3 победи, 1 равен и 1 загуба в своите последни 5 сблъсъка с Тондела. Сега, гостите са с 1 загуба от Спортинг в последните си 6 двубоя, докато домакините имат само 1 победа за последните 5 мача. Тези статистики показват по-доброто ниво и състояние на Насионал. Прогноза двоен шанс Х2.

Авес – Бенфика
Португалия Купа на Лигата
Час – 23:15
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Топ фаворитът в Група B Бенфика ще се опита да спечели групата още днес срещу Авес. “Орлите“ са в чудесната поредица от 7 поредни победи, както и в поредица от 3 поредни победи над Авес, които пък играят много трудно през последния месец. Прогноза 2.

Рио Аве – Пасош Ферейра
Португалия Купа на Лигата
Час – 23:15
Прогноза – Х
Коефициент – 3.50
Сигурност – 4/10
Ще потърсим равен в дербито между аутсайдерите в групата, които общо имат една спечелена точка. Само в 2 случая от последните 6 директни срещи Рио Аве и Пасош Ферейра излъчиха победител, така че има защо да очакваме и днес никой да не спечели мача. Прогноза Х.