Прогнози за 28.12.2019 г.

Брайтън – Борнемут
Англия
Час – 17:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Двата отбора са с много сходни характеристики: 5-5-9 баланс и равна голова разлика от -6 гола. Не ни се струва нормално да има разлика от три единици в полза на Брайтън при коефициентите за двубоя, особено след като домакините са спечелили по-малко от 1/3 от мачовете си у дома. Коефициентът за равен или победа на Борнемут е добър. Прогноза двоен шанс Х2.

Уест Хям – Лестър
Англия
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
В този случай ни се струва, че Лестър са по-големи фаворити, отколкото предполагат коефициентите. Уест Хям се бори с труден сезон и към момента е 17-и в лигата. Дори и на своя стадион не показват сериозно подобрение, особено когато се изправят срещу тим от топ 5. Лестър продължава да е втори в класирането и, най-важното, спечели всичките си мачове срещу отбори от долната половина на класирането. Прогноза 2.

Норич – Тотнъм
Англия
Час – 19:30
Прогноза – 1Х
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
Норич вече показаха, че не са гостоприемен стадион за големите отбори. Те направиха победа над Сити и равен с Арсенал, докато Тотнъм спечели едва 2 от 9 двубоя извън дома до момента. Те ще се мъчат без Сон, който е може би вторият им най-ценен актив, а също така Сисоко и Уинкс са извън сметките в халфовата линия. По думите на Моуриньо, Ндомбеле е в слаба форма. Можем да видим как Тотнъм се сблъскват с изненадата, въпреки че и формата на Норич спадна. Прогноза двоен шанс 1Х.

Уотфорд – Астън Вила
Англия
Час – 17:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Вила победи Норич в изминалия кръг и сега имат още по-важен мач, защото открадвайки трите точки тук могат дори да стъпят извън зоната на изпадащите. Уотфорд дадоха много положения за гол на Шефийлд, но някак си успяха да запазят едната точка. Все още обаче продължават да са най-ниско резултатният отбор и отборът с вторият най-лош показател за създадени положения. Прогноза двоен шанс Х2.