Прогнози за мачовете днес

Селта – Бетис
Испания
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
Селта се намира в много добра форма. Домакините спечелиха три от последните си четири мача, като в този период не успяха да победят единствено Реал Мадрид, но все пак и равенството 2:2 е достатъчно голям успех срещу такъв противник. Бетис също не играе лошо през този месец, но загубата с 5:0 от Барселона в миналия кръг пред собствена публика със сигурност е свалила морала на тима. Прогноза 1.

Инстанбул ББ – Карабюкспор
Турция
Час – 19:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Домакините продължават отличното си представяне в местното първенство и в момента са лидери в Суперлигата. Противникът им е на последно място в дивизията. Карабюкспор имат една точка в последните девет кръга и разликата в играта на тези два отбора е повече от ясна. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Макаби Нетаня – Бейтар Йерусалим
Израел
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Бейтар Йерусалим е трети в класирането, но на само точка от първия преди този кръг, така че шансовете на гостите за титла са напълно реални. Със сегашната си форма те потвърждават това – 4 победи и 1 равен в последните 5 мача. Макаби Нетаня нямат победа в последните 4 кръга и поради тази причина смятаме, че няма да могат да са равностойни срещу Бейтар. Прогноза 2.

Портимонензе – Рио Аве
Португалия
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 3.10
Сигурност – 5/10
Шансовете на гостите за успех са положителни спрямо коефициента. Те спечелиха последните си два мача и са пети в класирането, докато Портимонензе не взе нито един от последните си девет мача. Прогноза 2.