Прогнози за 29.01.2020 г.

Уест Хям – Ливърпул
Англия
Час – 21:45
Прогноза – Гол/Гол
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Ясно е, че този отбор на Ливърпул е невероятен, както и че Уест Хям със сигурност не са в перфектно състояние този сезон и особено в последните седмици. Ясно е и че е най-вероятно Ливърпул да победи тази вечер, но в същото време смятаме, че е по-вероятно домакините да отбележат, отколкото да не го направят. “Чуковете“ рядко пропускат да вкарат в домакинствата си в Премиър Лийг. Всъщност, те са се разписвали във всеки един мач у дома от първия кръг насам. В мачовете срещу Ливърпул в Лондон имат попадения в 4 от последните 5 случая. Прогноза Двата отбора да отбележат – Да.

Морейрензе – Брага
Португалия
Час – 22:15
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Фаворитът тук е Брага и той ще гони седма поредна победа. Тимът навлезе в чудесна форма от края на декември насам и през този период успя да победи на два пъти Порто. Брага победиха Морейрензе в 4 от последните 5 преки срещи. Домакините са поставени на 14-о място в таблицата и са спечелили само 2 пъти за последните 13 кръга. Прогноза 2.

Сейнт Джонстън – Селтик
Шотландия
Час – 21:45
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.55
Сигурност – 8/10
Селтик често се забавлява срещу Сейнт Джонстън и само в последните 5 директни двубоя можем да открием победи за “Детелините“ с резултати 7:0, 5:0 и 0:6. В последно време гостите по-рядко разгромяват противниците си, но пък често започнаха да допускат голове и така мачовете им пак стават с Над 2,5 гола. Такъв беше всеки един от последните им 6 мача. Прогноза Над 2,5 гола.

Рейнджърс – Рос Каунти
Шотландия
Час – 21:45
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
И втори мач ще се играе в Шотландия днес, където също очакваме голове, след като последните 4 мача между Рейнджърс и Рос Каунти бяха с Над 2,5 гола. Гостите са доста колебливи този сезон и очакваме домакините да вкарват лесно. В първия директен мач за кампанията Рос Каунти бяха домакини, но Рейнджърс победиха с 0:4. Прогноза Над 2,5 гола.