Прогнози за 29.02.2020 г.

Дунав – Ботев Враца
България
Час – 12:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Не виждаме кой от двата отбора ще има футболните аргументи да победи днес. Домакините нямат успех и са с едва 1 точка в последните 6 кръга, а гостите не са побеждавали извън Враца от месец юли. Безспорно очакваме бавен и скучен мач, който може да завърши наравно. Точно такъв бе първият за този сезон между Дунав и Ботев, завършил 0:0. Прогноза Х.

Ботев Пловдив – Черно море
България
Час – 15:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
На скамейката на Черно море няма да бъдат Минчев, Димов, Попов, Иса и Андраде, а дори и треньорът им няма да може да ръководи срещата от скамейката. Неприятна ситуация за “Моряците“, от която очакваме Ботев да се възползват. Това е може би последен шанс за “Канарчетата“ да влязат в борбата за Топ 6. Прогноза 1.

Царско Село – ЦСКА
България
Час – 17:30
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Царско село не се представя толкова зле в дебюта си в efbet Лига, но въпреки това често им се случва да загубят с разлика. В последните 6 кръга имат 4 такива поражения. По-рано през кампанията ЦСКА също ги победи с разлика и то разлика от 3 гола. “Армейците“ имат впечатляващи показатели в защита – 0 допуснати гола в последните 10 мача – и просто ще трябва да вкарат два гола, за да изпълнят залога. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Динамо Москва – Спартак Москва
Русия
Час – 15:30
Прогноза – 2 ДНБ
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Спартак е отборът със сериозно предимство в това московско съперничество. За изминалите 7 двубоя Спартак победи 5 пъти и 2 пъти завърши наравно. Трудно е да се дават крайни оценки в първия кръг на Руската висша лига от почти 3 месеца насам, но предполагаме, че тенденцията да продължи и Спартак Москва да бъде по-вероятният победител. Прогноза 2 Равен Няма Залог.