Международна приятелски среща

Люксембург – Албания
Международна приятелска среща
Час – 21:15
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Албанците са без съмнение доста по-класния състав. В квалификациите за Европейското записаха много впечатляващи резултати, включително и победи над Сърбия и Португалия като гост. Изумителните им изяви ги класираха на второ място в групата, изпреварвайки Дания и Сърбия, и така се класираха директно за Европейското. Противникът им днес очаквано завърши на последно място в групата си. Прогноза 2.

Германия – Италия
Международна приятелска среща
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 4.00
Сигурност – 4/10
Има причини да смятаме, че Италия могат да поднесат изненадата и вие да спечелите от това при този висок коефициент. Италия имат предимство срещу Германия през последните 10 години. През този период, двата отбора са играли четири пъти, като два пъти са завършвали наравно и два пъти италианците са побеждавали. Едната от победите им е на полуфинал на последното Европейско. Да не забравяме и че немците загубиха последните си две контроли. Прогноза 2.

Франция – Русия
Международна приятелска среща
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
На Франция, като домакин на Европейското, им се наложи да изиграят доста контроли. През този сезон те са изключително успешни в приятелските срещи. Петлите победиха Португалия, Сърбия, Армения, Дания, Германия и Холандия, докато единствено не успяха да победят Англия като гост. Французите залагат големи надежди на Европейското и заради това се стараят във всеки мач да изпипат играта си до степен на перфектност, което води до тези добри резултати. Прогноза 1.

Гърция – Исландия
Международна приятелска среща
Час – 20:30
Прогноза – 2
Коефициент – 3.50
Сигурност – 4/10
Винаги е добра идея да се потърси провал на националния отбор на Гърция. Все пак домакините завършиха на последно място в своята група, като бяха изпреварени дори и от Фарьорските острови. Особено добра идея е, когато имат противник като днешния. Исландия е изключително корав отбор и завърши втори в групата си, изпреварвайки Холандия и Турция. Исландците имат силите да спечелят в Гърция. Прогноза 2.