Прогнози за 29.03.2019 г.

Киево – Каляри
Италия
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.80
Сигурност – 6/10
Каляри спечели 3 победи в последните 5 кръга, но проблемът за тима на Кирил Десподов е, че всички тези победи бяха спечелени в Сардиния. Като гост отборът се представя доста неуспешно и няма победа от доста време. Въпреки това обаче ги виждаме като фаворит срещу най-слабия отбор в първенството. Каляри вече е с 2 победи през сезона над “Летящите магарета“, като една от тях бе на стадиона във Верона. Прогноза 2.

Хофенхайм – Байер Леверкузен
Германия
Час – 21:30
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Головете са първото нещо, което идва на ум на човек, когато види, че ще играят Хофенхайм и Байер Леверкузен. Това са два от най-резултатните отбора в Бундеслигата, като и двата имат около 50 вкарани гола в изминалите до момента 26 кръга. Между 4 и 5 гола видяхме в последните три директни двубоя, а многото голове съпътстват двубоите и на двата тима в последно време. Прогноза Над 2,5 гола.

Етър – Верея
България
Час – 19:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Многото промени в състава на Верея през зимната пауза за сега не дават никакъв резултат и гостите все още не могат да запишат първа победа през този сезон. Те загубиха последните си 5 мача, като в 4 от тях не отбелязаха гол. Те нямат отбелязан гол и във всеки един от трите мача между тях и Етър през този сезон. “Болярите“ имат 8 победи в последните 10 мача и нямаше да бъде незаслужено, ако се бяха класирали в първата шестица. Те играят красив и добре организиран футбол, който очакваме да смаже безпомощната съпротива на Верея. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Локомотив Пловдив – Дунав Русе
България
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 7/10
Локомотив Пловдив показа рязко подобрение на представянето си и записа 3 поредни победи с по 3 гола преднина във всяка една от тях. Една от тези победи бе над Дунав Русе – двубоят от началото на март завърши с резултат 4:1 в полза на “Железничарите“. Дунав приключиха трудно редовната част на сезона и нямат победа в 4 поредни кръга. На Русенлии им е страшно неприятно да гостуват – 8 загуби в последните 8 мача – и вероятно визитата на “Лаута“ няма да им се отрази добре. Прогноза 1.