Прогнози за 29.04.2019 г.

Аталанта – Удинезе
Италия
Час – 20:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
След вчерашния провал на Милан, днес пред Аталанта стои историческата възможност да завземат даваща право на участие в ШЛ място само четири кръга преди края на първенството. Така или иначе, ако искат да играят в лигата на богатите, победата тук е задължителна за тях, тъй като след това програмата им става доста по-тежка. Срещу 17-ия Удинезе, срещу който в последните си два мача спечелиха с два гола разлика, не трябва да се затруднят при спечелването й. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Фиорентина – Сасуоло
Италия
Час – 22:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.70
Сигурност – 4/10
Фиорентина и Сасуоло не се борят за нищо, освен може би класиране в горната половина на класирането, което обаче не носи нищо със себе си. Никой няма да напъва прекалено много за победата и, като гледаме статистиките на равенствата, сме склонни да поставим залог за Х. “Виолетовите“ имат 6 ремита в последните 12 кръга. Сасуоло има 3 поредни ремита и 6 в последните 12 кръга. Прогноза Х.

Бетис – Еспаньол
Испания
Час – 20:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Бетис спечели последните директни мачове, но загуби 4 пъти в изминалите 5 кръга. Тимът на Еспаньол, с който имат равни точки преди този мач, за разлика от съперника си е във възходяща линия и не е губил в 5 поредни мача. Прогноза двоен шанс Х2.

Ботев Пловдив – ЦСКА-София
България
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
ЦСКА-София може да се приближи на 2 точки от Лудогорец днес. “Армейците“ са щастливи от загубата на Лудогорец от Черно море и отворилата им се възможност. Те вече имаха няколко възможности, от които не се възползваха, но днес според нас ще го направят. Те ще са жадни за реванш след загубата за купата от Ботев, а “Канарчетата“ ще бъдат склонни да дадат този реванш, след като единственият мач, който ги интересува оттук до края, е финалът за купата. Прогноза 2.