ТОП прогнозите за понеделник

Хакен – Йостерсундс
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Залагаме за домакините главно заради слабите изяви на Йостерсундс в мачовете им като гост. Те успяха да спечелят само четири точки в петте си гостувания от началото на сезона. Хакен пък се представят доста успешно от началото на кампанията и заемат третата позиция във временното класиране. През миналия сезон, те победиха с 3:1 Йостерсундс в домакинския си мач. Прогноза 1.

Йоребро – Сириус
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.70
Сигурност – 6/10
Йоребро се представят доста слабо в последните кръгове, въпреки доброто си начало. Те имат две спечелени точки за последните седем кръга. Новакът Сириус, от друга страна, се представя на високо ниво и е пети в подреждането на само пет точки от лидера. Сириус имат предимство, въпреки че мачът е като гост, и при този коефициент залогът за тях си заслужава. Прогноза 2.

АИК – Малмьо
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 3.00
Сигурност – 6/10
И тук ще заложим за отбора с по-висок коефициент. През миналия сезон, Малмьо стана шампион, но пък АИК завърши на второ място. АИК се представяте не лошо в домакинствата си на Малмьо през последните години и имат положителен баланс – седем тяхни победи срещу само две за Малмьо. И в момента те се намират в по-добра форма, печелейки последните си три мача, докато Малмьо допуснаха загуба и равен в последните два кръга. Прогноза 1.

Флора Талин – Силамае Калев
Естония
Час – 19:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Фаворитът за титлата Флора Талин се изправя срещу аутсайдера Силимае Калев. Флора спечели четири от последните си пет мача срещу Силамае с два или повече гола разлика. Тимът сега е в невероятната серия от 12 поредни победи, цели 11 от които дойдоха с хендикап. Не виждаме големи шансове за гостите в този мач. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.