Прогнози за 29.05.2018 г.

Варнамо – Фалкенбергс
Швеция 2
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Отличното начало на сезона за гостите и ужасното за домакините ни кара да заложим за Фалкенбергс. Те са втори в таблицата, докато противникът им е последен с пет точки на своята сметка след девет изиграни кръга. Прогноза 2.

Варбергс – Дегерфорс
Швеция 2
Час – 17:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
Доста по-равностоен ще бъде другият сблъсък от Суперетан дивизията. Всъщност, той ни изглежда толкова равностоен, че според нас нито един от двата отбора няма да може да победи. Двата отбора са с много близък актив от точки, така беше и през миналия сезон, а и в директните срещи никой не може да вземе сериозно преимущество. Вероятността за успех на знака Х е добра. Прогноза Х.

ХИК Хелзинки – Сейняойен
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Пет са поредните победи на ХИК в директните двубои срещу Сейняойен, като в тези пет мача нямаме нито един гол за гостите в днешния мач, докато попаденията за домакините са 16. Сега, шампионът и лидер в класирането ХИК е в серия от три поредни победи, докато противникът е в серия от три поредни загуби. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Азербайджан – Киргизстан
Приятелски мач
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Футболът в тези две съседни държави е много различен. Освен по отношение на това, че Азербайджан се състезава в зона “Европа“, а Киргизстан в зона “Азия“, кахазастанският футбол е на много по-високо ниво, като в него се инвестират сериозни средства. Макар воденият от Станимир Стоилов отбор все още да не е толкова конкурентен на европейско ниво, то той е доста по-добър от отборите в Азия и очакваме това днес да си проличи. Прогноза 1.