Футболни мачове за деня

ФК Лахти – ПС Кеми
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
ФК Лахти се представят драстично по-добре в домакинските си двубои и очакваме днешното им домакинство да им донесе нов успех. ФК Лахти са спечелили 13 точки у дома през този сезон, докато в мачовете си като гост са завоювали едва 3 точки. Като се има противникът им е новак в елита и е в серия от две поредни загуби, шансовете им за успех са достатъчно добри. Прогноза 1.

Акранес – Стярнан
Исландия
Час – 23:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Макар емоциите на повечето исландци да са насочени към Европейското, местното първенство продължава да тече с пълна сила. Стярнан са четвърти в класирането след девет изиграни кръга и се приемат като основен фаворит за шампионската титла. Противникът им е на 10-то място със само 7 точки в 8 мача. Стярнан имат четири победи в последните си шест мача срещу този съперник. Прогноза 2.

К. Осло – Сандефьорд
Норвегия 2
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Сандефьорд са смело на път да се завърнат в елита на Норвегия. Те реализираха 11 победи в последните си 13 мача, като за купата вече започнаха да сразяват отбори от първото ниво на норвежкия футбол. Днес Сандефьорд се изправят срещу отбор, който ще се бори да остане в тази дивизия. Домакините идват от третата дивизия и е твърде вероятно да се завърнат там. Гостите са със сериозно превъзходство. Прогноза 2.

Ранхайм – Фредрикстад
Норвегия 2
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Ранхайм успяха да спечелят последните си три мача като домакин срещу Фредрикстад. Проблемът за гостите не са толкова загубите, колкото тежките резултати, с които бяха допуснати те. Последният мач през октомври завърши с 4:0, а преди това Ранхайм побеждаваха с 4:1 и 3:0. Ще заложим за нов техен триумф. Прогноза 1.