Прогнози за 29.06.2018 г.

ТПС Турку – ИФК Мариехамн
Финландия
Час – 18:00
Прогноза – 1
Топ Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
На отбора на ТПС Турку все малко не му достига за победата и в момента изостава доста в класирането заради големия си брой равенства. Все пак, тези равенства показват и че отборът може да бъде равностоен дори и на най-силните отбори. В последните три кръга, ТПС Турку направиха равенства с два отбора от топ три на класирането. Гостите пък имат четири загуби в последните си пет мача и трябва да работят усилено върху страшно слабата си до момента защита, която е най-слаба в цялото първенство. Прогноза 1.

ФК Лахти – ХИК Хелзинки
Финландия
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Шампионът за сезон 2017 и лидер в класирането на сезон 2018 ХИК Хелзинки е гост на ФК Лахти. Гостите определено са отборът на по-високо ниво, а единственото нещо, което може ги спре, е фактът, че Лахти едва ли е най-удобния съперник за шампионите или поне това показват резултатите от последните години. Смятаме обаче, че сега, когато ХИК са убедителен лидер в таблицата, а Лахти имат една победа в шест мача, гостите ще успеят да спечелят. Прогноза 2.

Дъндалк – Корк Сити
Ирландия
Час – 21:35
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
В голямото дерби на ирландския шампионат, един срещу друг излизат два отбора, които имат по седем поредни победи и са се откъснали на голяма разлика пред всички преследвачи. Ясно е, че тези два отбора ще си оспорват титлата. Пределно ясно е също така и че Корк Сити се представят доста по-добре в директните мачове. Те имат 7 победи, 1 равен и само 1 загуба в последните 9 мача срещу този противник. Това е много важен фактор при изравнените сили при тези два хегемона в Ирландската висша лига. Коефициентът за двоен шанс е доста добър и дава голяма доза сигурност. Прогноза Х2.

Шамрок Роувърс – Дери Сити
Ирландия
Час – 22:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Шамрок Роувърс спечели последните два мача, но те бяха срещу двата отбора на последните две места в класирането. Преди това резултатите им не бяха никак добри. Сега изпитанието е много по-тежко – отбор, който Шамрок са победили веднъж в последните 8 мача, докато Дери Сити имат 5 победи в този период. Не вярваме гостите да загубят днес. Прогноза двоен шанс Х2.