Топ 4 на футболните прогнози за деня

ЦСКА-София – Славия
България
Час – 21:15
Еврофутбол прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
ЦСКА-София записаха престижни резултати в своите контролни срещи и показаха, че са готови за елитното ниво на българския футбол. Престижната победа срещу Интер и равенството с Удинезе са доказателство за високото ниво на играчите на Христо Янев. Допълнителен фактор днес ще бъде и огромният зрителски интерес. На “Армията” ще ври и кипи тази вечер и, с оглед на това, че са по-добрият отбор, очакваме ЦСКА-София да спечели трите точки. Прогноза 1.

Фин Харпс – Уексфорд
Ирландия
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Уексфорд продължават ужасното си представяне в ирландското първенство, записвайки шеста поредна загуба в последния кръг. За разлика от тях, Фин Харпс показват добро ниво през последния месец. Те имат три победи в последните си четири мача. Фин Харпс за последно прие Уексфорд на своя стадион през октомври миналата година, когато домакините спечелиха с 4:1. Можем да предположим, че и този път ще спечелят спокойно. Прогноза 1.

Брей Уондърърс – Шамрок Роувърс
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Брей Уондърърс имат само 4 точки повече от Уексфорд, докато противникът им изглежда за пореден сезон ще се бори за място в европейските клубни турнири. Брей Уондърърс нямат победа срещу Шамрок в 15 поредни мача, а гостите могат да се похвалят със седем победи в последните осем директни мача. От много години Шамрок са с класи над Брей Уондърърс и това продължава и до днес. Прогноза 2.

Сарпсборг – Старт
Норвегия
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
6-ият във временното класиране Сарпсборг приема заемащият последното 16-то място отбор на Старт. Гостите все още не могат да запишат победа, въпреки че от началото на кампанията изминаха 17 кръга. В първия полусезон, Сарсборг спечелиха с 4:1 като гост на Старт. През миналия сезон победиха и в двата директни сблъсъка. Логиката ни говори, че ще продължат с победния си ход и тази вечер. Гостите просто нямат с какво да се противопоставят. Прогноза 1.