Прогнози за мачовете днес

Енисей Красноярск – Зенит
Русия
Час – 14:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Разбери каквo те очаква в сайта на Bet365 коефициентите подлежат на промяна
Зенит изглежда убедителен фаворит срещу новака Енисей Красноярск. Зенит струва 10 пъти повече от Енисей (160 срещу 16 млн. според най-големия сайт за оценяване на играчи), а липсата на опит в най-високото ниво на Русия със сигурност няма да бъде в помощ на играчите на Енисей срещу един от най-богатите руски отбори. Прогноза 2.

Рубин Казан – Краснодар
Русия
Час – 19:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Не бихме си позволили да дадем прогноза за победител между тези два равностойни отбора и то на старта на първенството, но не е трудно да се даде прогноза за броя на головете, тъй като Рубин и Краснодар по традиция не успяват да си вкарат много попадения. Само веднъж в последните пет мача те си вкараха повече от два гола в един мач. Като имаме предвид и че обикновено мачовете в първия кръг от едно първенство не са особено резултатни, едва ли ще се повтори пак единствения резултатен мач между тези два тима. Прогноза Под 2,5 гола.

Копенхаген – Олборг
Дания
Час – 19:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Копенхаген разочарова сериозно през миналия сезон и, въпреки финансовото си надмощие над всички останали отбор в датската Суперлига, те финишираха едва на четвърто място. Началото на тази кампания също бе силно разочароващо, падайки още в първия кръг у дома от Хорсенс. Олборг пък стартираха сезон 2018/19 с две победи от два мача. От четири директни мача срещу Копенхаген през миналия сезон, те имат само една загуба, като последната среща дори успяха да я спечелят. Прогноза двоен шанс Х2.

Хобро – Брьондби
Дания
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Брьондби направиха много добра кампания 17/18 и малко не им достигна да стъпят на върха, като се надяват през този сезон да направят и тази крачка. Те се изправят днес срещу отбор, който допусна две тежки загуби в двата кръга до момента и който успяха да победят в четири поредни двубоя. Прогноза 2.