Прогнози за 29.07.2019 г.

Левски – Ботев
България
Час – 18:45
Прогноза – И двата отбора да отбележат – Да
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Страхотен коефициент ни предлагат сайтовете за залози за това да има голове и в двете врати в двубоя между Левски и Ботев. В последните 3 мача между двата тима – и трите от миналия сезон – голове имаше и от двата отбора. Два от мачовете бяха спечелени от Левски, а един завърши наравно. И сега домакините ще бъдат фаворит, но очакваме един равностоен мач, в който и гостите да достигнат до гол. Прогноза И двата отбора да отбележат – Да.

Лудогорец – Витоша Бистрица
България
Час – 21:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Противно на очакванията, Лудогорец се представя по-успешно в първенството, отколкото в Европа. Докато все още нямат победа в европейските си мачове, те спечелиха 2 убедителни победи с хендикап срещу Царско село и Берое. Витоша Бистрица не отбеляза нито един гол в последните два сезона срещу Лудогорец, а в първите два кръга на този са с 2 загуби. Миналата седмица паднаха у дома с 0:2 от Ботев Враца. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Хелзинборг – Йоребро
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Хелзинборг победи Йоребро в края на юни, заради което днес имат осезаемо по-нисък коефициент от този на противника, но това бе едва втората им победа за последните 15 кръга. Това е и първата им победа в последните 5 мача срещу Йоребро, като също така може да се отбележи и че гостите записаха най-убедителната си победа за сезона миналата седмица – 4:0 срещу Фалкенбергс. Те имат равен брой точки с Хелзинборг, а гостуванията не са проблем за тях – като гост имат 10 точки, а у дома само 7. Прогноза двоен шанс Х2.

Стяуа – Ботошани
Румъния
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Лесно забележимо е предимството на Стяуа срещу Ботошани. За последните 8 мача между тях имаме 6 успеха за Стяуа и 2 равенства. Домакините правят едно прекрасно начало на сезона и на европейска, и на домашна почва, така че ще заложим за тях и в този мач. Прогноза 1.