Прогнози за 29.07.2020 г.

Италия | Серия А
Сасуоло - Дженоа
8:30 pm
Много малко неща остават да бъдат решени в последните два кръга. Може би единствената интрига е дали Дженоа или Лече ще бъде третият изпадащ отбор. “Грифоните“ имат 4 точки аванс и доста по-добра форма на своята страна. Смятаме, че те не заслужават да изпаднат. Разполагат с качествени играчи и, въпреки че имаха проблеми през сезона, имат своето място в Серия А. Те показаха характер в решаващите моменти и спечелиха 9 точки от последните 5 кръга. Очакваме да се представят добре срещу Сасуоло, които нямат цел за постигане във финалните кръгове и записаха 4 поредни мача без победа. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Италия | Серия А
Удинезе - Лече
8:30 pm
Конкурентът на Дженоа, Лече, е в доста по-неизгодна позиция. Те имаха кратки проблясъци с победи срещу топ отбори, но срещу тимовете на тяхното ниво успеваемостта им беше доста ниска. Удинезе не играе за нищо, но въпреки това победи Ювентус и Каляри в последните 2 кръга. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.20

Сигурност: 60%
Италия | Серия А
Сампдория - Милан
8:30 pm
Милан показаха голямо израстване след карантината. Те са един от най-добрите тимове от началото на юни насам, ако не и най-добрият. От 10 изиграни кръга “Росонерите“ спечелиха 7 пъти и 3 пъти завършиха наравно. Логично е да победят срещу Сампдория. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.55

Сигурност: 80%
Италия | Серия А
Каляри - Ювентус
10:45 pm
Бихме били склонни да потърсим изненада в полза на Каляри, но те ще бъдат без основни играчи като Наинголан, Пелегрини, Паволети и Нандез. С тези липси ще бъде много трудно на Валтер Зенга да сглоби състав, способен да се съревновава с Ювентус. Домакините така или иначе нямат победа в 8 поредни кръга. Ювентус вече спечели титлата си, но очакваме победа дори и в леко отпуснато състояние. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.55

Сигурност: 90%