Актуални футболни прогнози

Злин – Карвина
Чехия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.75
Сигурност – 7/10
Злин започнаха сезона в чешкото първенство по задоволителен начин с 3 победи и 2 равенства в първите 5 кръга. Противникът им днес е новак в елита, който се представя не зле, но ключов фактор в този мач очакваме да се окаже домакинското предимство, защото Злин е много силен, когато играе у дома. Трудно Карвина ще успеят да надделеят над Злин като гост. Прогноза 1.

Чезена – Перуджа
Италия Серия Б
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Добър коефициент ни дават букмейкърите за домакински мач на Чезена срещу Перуджа. Домакините са сред най-силните отбори в тази дивизия и дори играха плейоф за влизане в Серия А през миналия сезон. Съвсем доскоро и бяха част от италианския елит. Чезена спечели с 2:1 домакинството си на Перуджа от миналия сезон. Прогноза 1.

Ботошани – Тиргу Муреш
Румъния
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Ботошани започнаха солидно новата кампания с 2 победи, 2 загуби и 1 равен. Тиргу Муреш са в наистина трагично състояние. Те записаха 5 загуби в 5 кръга и по всичко изглежда, че ще бъдат един от изпадащите отбори. Ботошани едва ли ще изпуснат победата. Прогноза 1.

Фредрикстад – Йерв
Норвегия 2
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
Залогът ни е за страхотната форма и класа на отбора на гостите, които са в серия от 5 поредни победи и са в напълно реална позиция да атакуват място в елита. В момента те са на само една точка от второто място, което дава право на директна промоция. Гостите са част от една друга битка, тъй като се намират на точка от зоната на изпадащите. Класата и формата определено са на страната на гостите. Прогноза 2.