Избрани залози за bet365

Астън Вила – Лийдс
Англия Чемпиъншип
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.15
Сигурност – 6/10
Астън Вила е единственият отбор в английската Чемпиъншип дивизия, който до момента не е губил нито веднъж на собствен терен, а в последните си пет домакинства записа само победи. За тима е много важно да спечели този мач, за да се приближи до зоната на плейофите, която е целта пред отбора. Смятаме, че домакините имат по-големи шансове за успех тази вечер. Прогноза 1.

Родърдам – Бъртън Албиън
Англия Чемпиъншип
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Последният Родърдам затъна доста надълбоко през този сезон и вече е на цели 9 точки разстояние от първото място, което дава право на притежателя му да остане в дивизията. Това място в момента се заема именно от Бъртън Албиън. Гостите играят на по-високо ниво през сезона и при този коефициент залогът за тях е добра опция. Прогноза 2.

Бари – Спал 2013
Италия Серия Б
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.15
Сигурност – 6/10
Бари е още един много силен домакин, който има пет победи и един равен в последните си шест домакинства. Спал са по-напред в класирането, но тук очакваме домакинското предимство да изиграе решаваща роля. Прогноза 1.

Катания – Фиделис Андрия
Италия Лега Про
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Отиваме още едно ниво надолу в италианския футбол, където се състезава Катания – отбор, който само до преди няколко години бе част от Серия А. Катания също се представят по изключителен начин в домакинските си срещи – седем победи в последните седем мача. В същото време, противникът им има само един успех в гостуванията си от началото на кампанията. Прогноза 1.