Футболни прогнози от специалисти

Лацио – Торино
Италия
Час – 16:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Вземи 200 лв след вход в Betfair
Торино е много костелив орех в Италия, като от началото на сезона почти само и единствено най-големите грандове успяха да ги победят. Статистически погледнато, “Биковете“ са с 4 поражения след 18 кръга. Като имаме предвид кризата в “Римските орли“, които едва на Боксинг Дей успяха да стопират серия от 8 поредни мача без победа, и победата на Торино от преди една година на “Олимпико“ срещу Лацио, гостите не са за пренебрегване в тази среща. Прогноза двоен шанс Х2.

Парма – Рома
Италия
Час – 16:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Смятаме, че и другият римски отбор ще сбърка днес в този труден за прогнозиране мач срещу Парма. Въпреки че те показаха доста добро лице преди три дни срещу Сасуоло у дома, сезонът им до момента си остава все така крайно незадоволителен. “Римските орли“ не се побеждавали от 5 гостувания насам и според нас не са фаворити да победят и силно играещия тим на Парма, който има точно 2 домакински загуби през този сезон. Прогноза двоен шанс 1Х.

Сасуоло – Аталанта
Италия
Час – 16:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Аталанта победи Ювентус в сряда и така вече има 6 победи в последните 9 мача. Сасуоло са с 1 победа за 7 кръга. Погледът в директните мачове също дава предимство за “Бергамаските“ с 3 победи само в рамките на миналия сезон, а и играта на гостите определено ни харесва повече към този момент. Прогноза 2.

Наполи – Болоня
Италия
Час – 19:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Едно от най-вероятните неща, които могат да се случат в днешния ден, е Наполи да победи Болоня с разлика. В последните мачове между двата тима има някои умопомрачителни резултати като 7:1 и 6:0 – разбира се, в полза на неаполитанския отбор. 5 са поредните му победи с разлика над Болоня, а редица силни мачове направиха сега и в Серия А. Този толкова удобен за тях съперник не е печелил от цели 11 кръга. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.