Прогнози за 30.03.2017 г.

Виторул – Астра Гюргево
Купа на Румъния
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
В четвъртфинален мач от турнира за купата на Румъния, Виторул Констанца приема Астра Гюргево. Ключов фактор в този мач според нас е почти перфектната домакинска форма на Виторул. Тимът има девет победи и две равенства в последните си 11 двубоя на собствен терен, включително и победа над Астра Гюргево за първенство по-рано през сезона. Астра Гюргево загубиха последния си мач, а преди това направиха равен, така че можем да очакваме да не бъдат на необходимото ниво, нужно за да превземат крепостта на Виторул. Прогноза 1.

Коупавогюр – Вигингур Олафсвик
Купа на Лигата Исландия
Час – 21:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
В мач от трета група на купата на лигата в Исландия, Коупавогюр и Вигингур Олафсвик излизат в един мач без значение и за двата отбора, тъй като нито един от тях няма шансове да продължи към следващия етап (четвъртфиналите). Те имат по една победа и три загуби до момента, което елиминира всякакви надежди да стигнат до една от първите две позиции. В такъв мач без значение равенствата често са много вероятен изход, особено когато един срещу друг излизат два равностойни отбора. Прогноза Х.

Валур – Акранес
Купа на лигата Исландия
Час – 23:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Докато двата отбора в горния мач нямат шанс за класиране, шансовете на тези два са огромни, тъй като те имат по четири победи в четирите си мача в групата. Докато обаче победите на Акранес идваха много измъчено, Валур успяваше да печели двубоите си доста лесно. Валур има и четири поредни победи в домакинствата си срещу Акранес, три от които бяха с хендикап. Нашето мнение е, че са сериозни фаворити за трите точки и в този сблъсък. Прогноза 1.