Английска висша лига – 2016

Арсенал – Норич
Англия
Час – 19:30
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Арсенал изгубиха всички шансове за титлата, за която мечтаеха по едно време през сезона, но това не означава, че не е останало за какво да се борят Артилеристите. Те са на четвърто място и са длъжни да го запазят, за да играят в Шампионската лига и през следващия сезон. Ако загубят точки днес, шансовете им за оставане в четворката стават много лоши. Но не вярваме това да се случи. Арсенал са много по-класният отбор от Норич и по-скоро очакваме да победят с разлика. Прогноза 1.

Уотфорд – Астън Вила
Англия
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Уотфорд са домакини на безспорно най-слабият отбор в елита за този сезон. Астън Вила имат смешните 16 спечелени точки през сезона, а в момента са в серия от 10 поредни загуби. Очевидно е, че гостите тотално са отписали сезона. Уотфорд би трябвало да запишат една спокойна победа. Прогноза 1.

Нюкасъл – Кристъл Палас
Англия
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Нюкасъл се нуждаят отчаяно от точки в днешния мач в борбата си за оцеляване. Пред Кристъл Палас също стои теоретичната опасност да приключат сезона в зоната на изпадащите, но вероятността за това е изключителна малка. Нюкасъл обаче без съмнение ще хвърлят всичките си сили в този мач. Те се активизираха в последните седмици и вече три поредни кръга нямат загуба. Прогноза 1.

УБА – Уест Хям
Англия
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
Уест Хям ще се опитат да продължат серията си от 9 мача без загуба. За Чуковете е от огромно значение да победят днес, за да останат в местата, даващи право на участие в европейските клубни турнири. Уест Бромич не изглеждат кой знае колко трудно препятствие. Те са отбор от средата на класирането, при който мотивацията ще бъде на нулево ниво, тъй като тимът не се бори за абсолютно нищо. Прогноза 2.