Безплатни прогнози за мачовете днес

Франция – Аржентина
Световно първенство
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Франция успя почти на ходом да реши всичко в своята група на осминафиналите, докато Аржентина трябваше да хвърли неимоверни усилия, за да хванат последния влак за елеминационната фаза. Определено “Петлите“ ще са запазили повече сили, а и определено изглежда по-подготвения отбор за това Световно първенство. Прогноза 1.

Уругвай – Португалия
Световно първенство
Час – 21:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.00
Сигурност – 5/10
И двата отбора не обичат много рисковете и едва ли ще видим много такива в този двубой. Ако някой не вземе задоволително голяма ранна преднина в двубоя, смятаме като силно вероятно да видим продължения. Прогноза Х.

КуПС Куопио – Сейняойен
Финландия
Час – 15:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.80
Сигурност – 7/10
КуПС е отбор от челото на класирането, който обаче направи няколко по-колебливи игри и заради това коефициентът за тяхна победа е толкова щедър срещу отбор, който има по-малко спечелени точки през сезона, отколкото изиграни мачове, който е в серия от три поредни загуби в първенството и който загуби последните си два мача срещу КуПС. Класата на домакините трябва да е достатъчна за победа като домакин. Прогноза 1.

Илвеш – ФК Интер
Финландия
Час – 15:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Мачовете с повече от два гола са рядкост за срещите между Илвеш и Интер – такъв мач видяхме само веднъж в последните осем директни срещи. Като добавим и че домакините имат две нулеви равенства в последните три кръга, считаме залогът за Под 2,5 гола като много добър. Прогноза Под 2,5 гола.