Прогнози за 30.06.2019 г.

Бурунди – Гвинея
Купа на Африканските Нации
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Бурунди не е отбор, който има място на този турнир. Реално, те са на него само в следствие на разширяването на турнира, което е в сила от това издание на Купата на Африканските Нации. Освен това, на квалификациите за турнира те успяха да победят изцяло аматьорския и новосъздаден отбор на Южен Судан. Допълнително за Бурунди можем да кажем, че участието им е толкова несериозно, че се наложи другите отбори да събират за дарения, за да могат да им се платят пътните разходи до Египет. На фона на всичко това е нормално да са последни с 0 гола и 0 точки и ще бъде нормално, ако това не се промени и след двубоя от днес. Прогноза 2.

Мадагаскар – Нигерия
Купа на Африканските Нации
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Нигерия биха били дори още по-голям фаворит, ако Мадагаскар не бяха записали 4 точки в 2-та кръга на старта и не си бяха осигурили на практика продължаването напред, което в момента е факт. Всичко това означава, че магадаскарските футболисти са в добра форма, но Нигерия е отбор от много по-висока класа, който е с пълен актив от точки и очакваме това да продължи и на края на групата след днешния двубой. Прогноза 2.

Уганда – Египет
Купа на Африканските Нации
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Домакините Египет, които на хартия в този мач се водят гости, според нас ще излязат победители от мача им с Уганда. Те спечелиха последните си 2 домакински мача срещу Уганда без да допуснат гол (и двата са от 2017 г.), а сега записа 2 победи в първите 2 кръга срещу Конго ДР и Зимбабве. Прогноза 2.

Зимбабве – Конго ДР
Купа на Африканските Нации
Час – 22:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Конго ДР се нуждаят без съмнение от 3-те точки, като може и те да не са им достатъчни след двете загуби с по 2:0 в първите 2 кръга. Зимбабве е с 1-точков актив, след като в мача на откриването на Купата на Африканските Нации загубиха с минимален резултат от Египет, а след това направиха равен с Уганда. Струва ни се, че Зимбабве се радва на по-успешно представяне и на терените в Египет, а и в предишните мачове и турнири. Двата тима се срещнаха за последно в квалификациите за същия турнир, когато Зимбабве спечели победа и направи един равен. Прогноза двоен шанс 1Х.