Избрани прогнози за днес

Дунав Русе – Верея
България
Час – 21:15
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Отборът на Дунав изглежда по-подготвен за началото на първенството, отколкото е старозагорския Верея. През май двата отбора се изправиха един срещу друг на ниво Б група, когато Дунав победи с 1:0. Оттогава, Дунав заздравиха отбора си, докато при Верея нещата не вървят добре. Очакваме това да си проличи тази вечер. Прогноза 1.

ПС Кеми – ВПС Вааса
Финландия
Час – 16:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.50
Сигурност – 5/10
Изненадващо висок коефициент виждаме за отбора на гостите. Те са в серия от 6 поредни победи, докато противникът им успя да завоюва едва 1 точка в последните 7 мача. Очевидно е, че моментната форма на двата отбора се различава твърде много и бихме се учудили, ако това не доведе до победа за ВПС Вааса. Прогноза 2.

ХИФК Хелзинки – Сейняоен
Финландия
Час – 16:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
Сейняоен е ясно изразеният фаворит за тази среща. В преките двубои между двата отбора, Сейняоен имат 7 победи в последните 8 мача. Те са и в серия от две поредни победи, докато противникът им загуби мачовете си от последните три кръга. Шампионът от миналия сезон Сейняоен не би трябвало да изпусне победата срещу делящият последното място ХИФК Хелзинки. Прогноза 2.

Викинг – Розенборг
Норвегия
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.05
Сигурност – 6/10
Макар мачът да е разположен във времето между два много важни сблъсъка за Розенборг от Шампионската лига, смятаме, че те все пак няма да подценят мача и ще спечелят. В последния кръг отново играха само три дни след драматичен двубой от Шампионската лига, но въпреки това спечелиха с 6:0 в първенството. Сега се изправят срещу отбор, срещу който имат четири поредни победи, последната от които през този сезон с резултат 4:0. Прогноза 2.