Актуални футболни прогнози

ВПС Вааса – ФК Лахти
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
На четири поредни победи се радват феновете на ВПС Вааса, като те ще се зарадват и на пета, ако се повтори резултата от миналия мач между двата тима на този стадион, когато домакините спечелиха с 2:1. ФК Лахти записа две загуби в последните си три мача, което беше гарнирано и с отпадане от Лига Европа от исландски отбор. Домакините ще победят според нас. Прогноза 1.

ТПС Турку – Илвеш
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Илвеш се върна на победния път през миналата седмица, след като бе изпаднал в дупка преди това, като днес ще срещне един от възможно най-удобните опоненти в лигата. Илвеш е на доста по-високо ниво от ТПС Турку и това се видя и в директния мач от този сезон, който бе спечелен с лекота от противника на Славия в Лига Европа. Прогноза 2.

Хафнафьордур – Фьолнир
Исландия
Час – 22:15
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Хафнафьордур се представя стабилно и на домашната сцена, и на европейската, където отстрани ФК Лахти в първия кръг на Лига Европа, а след това записа равен с доста по-класния Апоел Хайфа. Според нас ще се справят и с отбора на Фьолнир, когото вече победиха през този сезон в мач като гост през май. Прогноза 1.

Кефлавик – Брейдаблик
Исландия
Час – 22:15
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Брейдаблик е един от най-сериозните претенденти за местата в Европа през този сезон в исландското първенство. Тимът дели второто място в класирането преди този кръг, като тимът може да се похвали с най-добрата защита през сезона. Едва ли тя ще допусне гол от отбор, който през всичките 13 кръга до момента е вкарал общо 6 гола, а атаката на Брейдаблик би трябвало да успее да вкара на домакините, които имат 7 мача с два или повече допуснати гола в последните 8 кръга. Прогноза 2.