Прогнози за 30.07.2019 г.

Базел – ПСВ Айндховен
Шампионска Лига – Квалификации
Час – 21:00
Прогноза – Базел да се класира
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
ПСВ Айндховен спечели двубоя срещу Базел в Холандия, но се очакваше доста по-убедителна доминация от тях на собствен терен. Те дори бяха на само две минути от загубата, но два късни гола в рамките на секунди доведоха до 3:2 в тяхна полза. Сега обаче следва едно гостуване на стадион, на който често европейските отбори берат ядове. Базел се представя силно у дома и смятаме, че имат добри шансове да спечелят победа, която вероятно ще ги класира напред. Може би двата отбора са с горе-долу равни шансове, но големият коефициент за Базел прави залога добър. Прогноза Базел да се класира.

Валета – Ференцварош
Шампионска Лига – Квалификации
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Ференцварош вече има 3 победи в Европа, докато Валета не спечели нито една. Унгарските шампиони победиха с 3:1 Валета на собствен терен, след като преди това отстраниха Лудогорец. Те спечелиха и срещу българския представител в първия мач като домакин и след това взеха и реванша като гост. Очакваме да сторят същото и в Малта. Прогноза 2.

Номе Калю – Селтик
Шампионска Лига – Квалификации
Час – 21:00
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Селтик не остави съмнения за превъзходството си над естонския шампион Номе Калю и спечели с повече от убедителното 5:0. С оглед на видяното в Шотландия, трудно ни е да си представим как домакините побеждават в този мач. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Олимпиакос – Виктория Пилзен
Шампионска Лига – Квалификации
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
0:0 завърши първият мач в Чехия. Олимпиакос не достигна до победата, въпреки че не бе далеч от нея, но у дома вече не би трябвало да имат сериозни проблеми. За сравнение, в миналогодишното си участие в Европа гръцкият тим спечели само 1 мач като гост, докато у дома взе 4 срещи, включително срещу Бърнли и Милан. Всички знаем за феновете на този отбор и за атмосферата на техния стадион. Прогноза 1.