Мачове за днес

Корк Сити – Брей Уондърърс
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент в Bet365 – 5.00
Сигурност – 4/10
Брей Уондърърс имат силите да изненадат по-силния си на хартия съперник. Те се намират в изключителна форма и са в серия от 9 мача без загуба. В последните три кръга играха срещу първия и третия в класирането, като победиха първия и направиха равен с третия. Вторият в таблицата Корк Сити не се намира в най-добрата си форма, записвайки само 1 победа в последните 4 мача. Прогноза Х.

Шамрок Роувърс – Дери Сити
Ирландия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Шамрок са 4-ти в таблицата, а Дери Сити 3-ти, но домакините имат два мача по-малко, а могат и още днес да изпреварят противника си. Шамрок имат много добър баланс в последните години в домакинствата си срещу Дери Сити. През сезона имат 7 победи в 11 мача у дома, което е един наистина впечатляващ баланс. Те спечелиха последните си 3 домакинства, така че смело можем да очакваме днес отново да завоюват три точки. Прогноза 1.

Борнхолм – Фрем
Купа на Дания
Час – 17:15
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В днешния постен от към мачове ден ще се изиграят двубои от втория кръг на Купата на Дания. Фрем се намират в много добра форма, а днес излизат срещу съперник от по-ниска дивизия, така че двойката в този мач изглежда почти сигурна. Прогноза 2.

Абухой – Силкеборг
Купа на Дания
Час – 18:30
Прогноза – 2 (-2 ХК)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Тук можем да очакваме не само победа, но и разгром за гостите. Силкеборг са част от Суперлигата на Дания, докато противникът им е от аматьорските дивизии. Класите просто са прекалено различни. Прогноза 2.