Прогнози за 30.08.2017 г.

Кавазаки Фронтале – ФК Токио
Япония Купа на Лигата
Час – 13:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Днес ще насочим вниманието си към четвъртфиналните двубои за купата на лигата в Япония, един от които е двубоят между Кавазаки Фронтале и ФК Токио. Домакините са сред най-силно представящите се японски отбори този сезон. Те са в челото на класирането в първенството и са на път да стигнат до полуфиналите в Азиатската шампионска лига. ФК Токио е в долната половина на таблицата в Джей лигата и не мисли за международен футбол. Домакините имат повече футболни качества. Прогноза 1.

Висел Кобе – Гамба Осака
Япония Купа на Лигата
Час – 13:00
Прогноза – Х
Коефициент -3.10
Сигурност – 4/10
Тук не можем да дадем предимство на единия или другия отбор. Може да се каже, че Гамба Осака е една идея по-добият отбор, но предимството им лесно се неутрализира от домакинското предимство, което ще притежават днес Висел Комбе. И двата тима не се намират в добра форма и ще се постараят да не загубят и този мач. Очакваме 90-те минути да завършат при пълен паритет. Прогноза Х.

Вегалта Сендай – Кашима Антлърс
Япония Купа на Лигата
Час – 13:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Кашима са под впечатляваща пара този сезон. Тимът игра невероятно през цялото лято, като в последните си 15 официални мача записа 13 победи. През лятото дори победиха испанския Севиля в контрола. Вегалта е тим от доста по-нисък ранг, който бе победен лесно от Кашима и в двете им срещи през сезона с резултати 2:0 и 4:1. Очакваме фаворита да вземе своето. Прогноза 2.

Серезо Осака – Урава
Япония Купа на Лигата
Час – 13:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.80
Сигурност – 6/10
Серезо Осака е изключително опасен отбор, когато играе на собствения си стадион. Тимът е най-силният домакин в Джей лигата, като една от многото им домакински победи е точно срещу Урава – през юли, Серезо спечелиха срещу днешния си противник с 4:2. Урава пък по-често губят далеч от дома, отколкото печелят. Прогноза 1.