Футболни Прогнози 365 – мачовете днес

Копенхаген – Аталанта
Плейоф за влизане в Лига Европа
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Аталанта имаха повече от категорично предимство в първия мач срещу Копенхаген. Те буквално смазаха противника си, отправяйки цели 19 удара към съперниковата врата срещу само 2 за датчаните, така че резултатът 0:0 доста лъже за случилото се на терена и може би подлъгва букмейкърите при определянето на коефициентите за днес. Смятаме, че шансовете на Аталанта да влезе в групите на Лига Европа с победа още в редовното време са доста по-големи, отколкото предполага тази ставка. Прогноза 2.

РБ Лайпциг – Зоря Луганск
Плейоф за влизане в Лига Европа
Час – 19:30
Прогноза – Х
Коефициент – 6.50
Сигурност – 3/10
Един безспорно рисков залог, който е продиктуван от това, че Зоря успяха да удържат равенството в първия мач, въпреки че играха почти през целия мач с човек по-малко. Да завършат наравно в Германия по принцип е доста по-трудна задача, но защо да не го сторят, след като този път ще бъдат с равен брой души на терена? РБ Лайпциг вече показа, че има доста затруднения при пробиването на отбраната на украинците. Прогноза Х.

Шкендия – Розенборг
Плейоф за влизане в Лига Европа
Час – 21:15
Прогноза – 1
Коефициент – 3.50
Сигурност – 4/10
Още един рисков залог, който е продиктуван от видяното в първия мач. Въпреки тежкото гостуване в другия край на Европа, Шкендия имаше предимство в голяма част от мача си в Норвегия и не може да се каже, че Розенборг успяха да надиграят противника си. След такъв успешен мач като гост, няма причина да не очакваме още по-добро представяне на македонците в домакинския си двубой, а защо не и победа. Прогноза 1.

Бърнли – Олимпиакос
Плейоф за влизане в Лига Европа
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Бърнли изглежда са развяли бялото знаме в Лига Европа и Олимпиакос ги победи с 3:1 в първия плейофен мач, при това с абсолютно надиграване. Гостите, които се представят много силно в Европа това лято, според нас ще запишат още един положителен резултат днес и да се класират за групите. Прогноза двоен шанс Х2.