Прогнози за 30.08.2020 г.

България | Първа Лига
ЦСКА София - Славия
9:00 pm
ЦСКА играе ужасно слабо през този сезон и измъчените победи над много слаби съперници като малтийския Сиренс не могат да се броят по никакъв начин за успех. Те обаче са факт и заради тях букмейкърите дават нисък коефициент на домакините, но истината е, че те не играят по-добре от Славия. Според нас гостите ще вземат поне една точка на “Българска армия“. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

2.10

Сигурност: 60%
България | Първа Лига
Локомотив Пловдив - Черно море
6:45 pm
Черно море се надяваха на по-добър старт и единствената победа срещу Етър не е достатъчна за феновете на отбора. Пловдивското Локо ще иска да повтори изключителния си минал сезон и вече набра известна скорост с две поредни победи и продължаване към втория предварителен кръг на Лига Европа. Съставът на Бруно Акрапович е по-добрият от двата и двете купи през миналия сезон на “Смърфовете“ го доказват достатъчно ясно. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.20

Сигурност: 60%
Русия | Висша лига
ФК Сочи - Урал
8:00 pm
Сочи е един от отборите в руското първенство, които започнаха сезона по най-добър начин. Те са и един от двата отбора, които все още не са губили мач. В момента домакините са в серия от три поредни победи. Гостите събраха 4 точки за изминалите 5 кръга и, като вземем предвид и домакинското предимство, шансовете им не са високи. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.60

Сигурност: 80%
Русия | Висша лига
Локомотив Москва - Зенит
4:00 pm
Не вярваме загубата от Динамо Москва да се отрази сериозно на Зенит. Те могат да си я позволят като имаме предвид колко голям аванс имаха на върха миналия сезон. Много вероятно е и този сезон да бъде така - преди загубата спечелиха всичките си останали мачове и все още са на първо място в класирането преди кръга. Локомотив не е удобен съперник за Зенит, но пък домакините загубиха два мача подред. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%