Футболни прогнози – Първо полувреме / Краен резултат

Рен – Гингам
Франция
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Ще се доверим на много силната домакинска форма на Рен. Отборът спечели всичките си три домакински мача от началото на сезона, а в последното си домакинство успя да се справи дори и с Марсилия. Гингам не се представят никак добре във визитите си. Те загубиха своите последни две гостувания. Това ни дава достатъчно основание да заложим за домакините. Прогноза 1.

Тондела – Пасош Ферейра
Португалия
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
Двубой от първенството на Португалия, в който Пасош Ферейра влиза като сериозен фаворит след двете си победи в последните два кръга. Тондела е може би най-слабо играещият португалски отбор от началото на новия сезон. Домакините успяха да съберат едва две точки в шестте кръга до този момент. Определено ситуацията при тях не изглежда розово и очакваме гостите да се възползват от това. Прогноза 2.

Нюрнберг – Унион Берлин
Германия 2
Час – 19:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Може би на хартия отборът на домакините има по-добрите играчи, но в момента определено Унион Берлин е отборът, който играе на по-високо ниво. Гостите успяха да спечелят последните си четири мача и така заемат второто място във временното класиране. Нюрнберг имат само един спечелен мач от началото на кампанията и така временно се намират в зоната на изпадащите. Едва ли ще финишират там, но очакваме да останат в нея и след този кръг. Прогноза двоен шанс Х2.

Мъдъруел – Хартс
Шотландия
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Третият от миналия сезон Хартс има амбициите и през този сезон да намери място в европейските клубни турнири. Тимът започна добре кампанията и се движи именно на това трето място. Класата е на страната на гостите и нашият залог също е на тяхна страна. Прогноза 2.