Футблни прогнози с добра успеваемост

Витория Гимараеш – Витория Сетубал
Португалия
Час – 20:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Витория Гимараеш има три победи в последните четири мача срещу Витория Сетубал. Освен това, те имат две победи в последните три кръга, а гостите не са печелили в четири поредни рунда. Прогноза 1.

Белененсеш – Брага
Португалия
Час – 22:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Брага показва сериозна стабилност в Примейра Лига и след четири победи и едно равенство заемат второто място в класирането, а в миналия кръг надвиха Спортинг. Четири са поредните победи на Брага срещу Белененсеш, точно толкова са и поредните мачове на домакините без победа към момента. Прогноза 2.

Монпелие – Ним
Франция
Час – 18:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Монпелие редува равенства с победа през този сезон и сега е ред на победата. Разбира се, не очакваме домакините да победят само заради тази тенденция, а и заради факта, че новакът Ним е в серия от пет поредни мача без успех и определено отстъпва по класа на Монпелие. Прогноза 1.

Лил – Марсилия
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Марсилия определено има преимущество срещу Лил, което се изразява в четири победи и две равенства в последните шест мача. Особено показателен е последният мач, когато Марсилия разгроми с резултат 5:1. Като добавим резултатите от кръга в сряда – загуба на Лил и победа на Марсилия – шансовете са на страната на гостите. Прогноза 2.