Прогнози за 30.11.2016 г.

ПСЖ – Анже
Франция
Час – 22:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Няма как да очакваме друго освен убедителен успех за шампионите. ПСЖ набраха добра инерция в последните кръгове и сега са в поредица от четири поредни победи. Те победиха Анже с 5:1 през миналия сезон на домашния си стадион. Разликата в нивото на двата отбора е достатъчно голяма, за да можем да очакваме победа с разлика. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Гингам – Ница
Франция
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.80
Сигурност – 6/10
Лидера в класирането преди кръга Ница може да се похвали с един от най-силните сезони в историята си. Тимът играе страхотно и, дори и да не остане първи в края на годината, има всички шансове поне да финишира в Зона ШЛ. Противникът им Гингам е добър отбор, заемащ петото място в подреждането. Съмняваме се на гостите да им е особено лесно, но пък ги определяме като фаворити и при този коефициент си заслужава да се направи залог за тях. Прогноза 2.

Бастия – Бордо
Франция
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.00
Сигурност – 5/10
Ремито ни изглежда като най-справедливия и най-вероятен изход от този сблъсък. Три от последните четири мача между двата отбора не са излъчвали победител. Домакините имат също три равенства в последните си четири мача за първенство, а гостите – пет ремита в последните девет кръга. Прогноза Х.

Нант – Лион
Франция
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Лион подобри играта си в сравнение с периода в началото на сезона и беше в серия от три поредни победи, преди в последния кръг да падне у дома срещу ПСЖ с 1:2. Гостите обаче трябва задължително да се върнат на победния път, за да скъсят разликата с Топ 3. Нант е тим на границата на зоната на изпадащите и не е сериозно предизвикателство за далеч по-именития си съперник. Прогноза 2.