Прогнози за Румъния

Таргу Муреш – Виторул
Румъния
Час – 20:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.05
Сигурност – 4/10
Двата отбора са на последните две места в класирането на шампионската група и най-вероятно ще си останат на тях. Трудно може да се определи кой от двата тима е по-добър. През есента не успяха да решат този спор, когато на същия този стадион Таргу и Виторул завършиха при резултат 2:2. Очакванията ни са да видим реми и този път. Прогноза Х.

Университатя Крайова – Ботошани
Румъния
Час – 16:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Домакините се представиха много силно в двете си домакинства след разделянето на първенството. Те записаха победи с резултати 3:0 и 1:0. Университатя в момента са лидери в долната част на класирането. Ботошани се представят изключително незадоволително като гост. Те имат само 1 победа в 14 гостувания от началото на кампанията. Прогноза 1.

Вейле – Вендисел
Дания 2
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.50
Сигурност – 5/10
Залогът ни е най-вече против лошата форма на гостите. Те имат само 1 точка в последните си 5 мача и така промоцията им в горната дивизия стана от сигурна на много спорна. В момента Вейле са на точка зад Вендисел и при победа днес ще превземат заветното трето място, даващо право на директна промоция. Те спечелиха последните си два мача и това е добра предпоставка да влязат в днешния сблъсък с повишено самочувствие и спокойствие. Прогноза 1.