Прогнози за 31.03.2019 г.

Парма – Аталанта
Италия
Час – 13:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Добрите впечатления, които оставяше Парма в началото на сезона, остават все по-далеч в миналото, след като добрите мачове на домакините стават все по-рядко явление. В същото време, Аталанта продължава да е все така солиден отбор, замесен сериозно в битката за Европа. Няма съмнение в кой отбор са по-класните играчи, а в случая няма съмнение и кой е в по-добра форма. Прогноза 2.

Рома – Наполи
Италия
Час – 16:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Отново облаците над Рим се сгъстиха след загубата на “Вълците“ от Лацио, отпадането от Порто и поражението от СПАЛ в последния кръг. Ефектът от смяната на треньора в Рома бе изключително кратковременен и “Джалоросите“ изумиха с отчайващо слаба игра в последния си мач. В тима на домакините има и страшно много важни играчи в лазарета, което не е добра новина особено преди мач срещу Наполи – отбор, който е втори в Серия А и спечели последните 2 гостувания на Рома. Прогноза 2.

Болоня – Сасуоло
Италия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Играчите на Болоня изглеждат изключително мотивирани да се спасят от изпадане и успяха да спечелят 6 точки в последните 2 кръга. Сасуоло не познава победата от 26 януари, а срещу Болоня не са печелили от 2015 г., след което Болоня имат 4 победи и 2 равенства в директните мачове. Прогноза 1.

Интер – Лацио
Италия
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Ще потърсим победа за Интер, които спечелиха два поредни мача в Милано, последният от които дербито с Милан. Лацио в три поредни мача не успяват да победят извън Рим. Прогноза 1.