Прогнози за футболни мачове

ИФК Мариехамн – РоПС
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
ИФК Мариехамн имат смазващо предимство в домакинските си двубои срещу РоПС. Те имат 8 победи в последните 10 директни срещи на стадиона на ИФК Мариехамн, а предимството им остава дори и в мачовете на терена на РоПС. Очакваме традицията са продължи и домакините да се поздравят с победата. Прогноза 1.

ХИК Хелзинки – Сейняойен
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Вицешампионът на страната и лидер във временното класиране ХИК Хелзинки влиза като сериозен фаворит в този мач срещу средняка Сейняойен. Тимът нямаше проблеми в последните си домакински срещи срещу този съперник – четири победи в последните четири – и не очакваме да се затрудни особено и днес. Прогноза 1.

Ювяскюля – КуПС Куопио
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Домакините са на последно място в класирането, докато гостите се представят на високо ниво и са в челото на таблицата. КуПС Куопио имат четири поредни победи срещу днешния си противник, а последната от тях, през януари тази година, бе с меко казано категоричния резултат 9:1.

Домжале – Олимпия Любляна
Купа на Словения
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Финалът за купата на Словения тази година противопоставя отборите на Домжале и Олимпия Любляна. Големият позитив за гостите е, че те имат голямо предимство в преките двубои за последната календарна година. През този период, те имат четири победи и една загуба. Смятаме, че те притежават известно предимство в този като цяло равностоен мач. Прогноза 2.