Безплатни футболни прогнози

Словакия – Холандия
Приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – 2
Топ коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Въпреки че не се класираха за Мондиала, Холандия имат в момента 6 победи в последните 7 мача, като в последната си контрола победи отбора на Португалия като гост с 3:0. Словакия също записва добри резултати в контролите, но победи срещу Тайланд и ОАЕ не са толкова престижни, докато победите на “Лалетата“ са само срещу европейски отбори. Смятаме, че букмейкърите ни дават по-висок коефициент за гостите от реалния. Прогноза 2.

Румъния – Чили
Приятелски мач
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Чили е по-добрият отбор в този мач. Макар и чилийците да не се класираха за Световното, те бяха на косъм да го направят, а по принцип участията на Световни първенства не е нещо чуждо за тях. Румъния също няма да пътуват за Русия, но те не бяха никак близо до класиране, след като завършиха четвърти в една от най-слабите квалификационни групи. Северните ни съседи нямат в състави си играчи като Алексис Санчез, например. Прогноза 2.

Украйна – Мароко
Приятелски мач
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.80
Сигурност – 6/10
Мароко влизат в двубоя след изключително успешен сезон. Освен, че се класираха за Световното с относителна лекота, те успяха и да спечелят Купата на африканските нации. Срещу отборът на Украйна, който се провали в квалификациите, при този коефициент, няма как да не заложим за тях. Прогноза 2.

Асколи – Виртус Ентела
Плейоф за оставане в Серия Б
Час – 21:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
Двата отбора така и не могат да се победят през този сезон. Те направиха две равенства през редовния сезон, а и с реми завърши първия плейоф за оставане в Серия Б. Какво друго можем за очакваме за този мач, особено след като домакините имат 5 равенства в последните си 6 мача? Прогноза Х.