Прогнози за 31.05.2019 г.

 

Кордоба – Осасуна

Испания 2

Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10

Осасуна се гласи да стане шампион на Сегунда Дивисион, като за това им е необходима само една точка. Според нас ще я спечелят в този предпоследен кръг и то не само една, ами и пълния комплект от точки, защото противник им е отбор, който ще завърши сезона на 20-то или 21-во място и със сигурност ще отпадне от дивизията. Почти 20 години изминаха от последната победа на Кордоба над Осасуна, а сега разликата в класите е може би по-голяма от всякога, така че очакваме успех за гостите. Прогноза 2.

Политехника Яш – Ботошани

Румъния

Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.70
Сигурност – 6/10

В последния кръг на румънското първенство в мач без голяма интрига Ботошани ще потърси шеста поредна победа в първенството при гостуването си на отбор с 1 победа в последните 9 кръга. Краят на сезона определено е по-добър за Ботошани. Прогноза 2.

Динамо Букурещ – Волунтари

Румъния

Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10

Брутално е предимството на Динамо Букурещ в директните мачове с над 10 поредни победи, които няма как да не ни накарат да заложим за тях. Само през този сезон те победиха на три пъти Волунтари. Прогноза 1.

Брьондби – Рандерс

Дания Плейоф за Лига Европа

Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10

По подобие на българското първенство, и в Дания се играе плейоф за Лига Европа между отбор от шампионската група срещу най-добре представилия се отбор от двете групи за изпадане. Очакваме както и в България да победи отбора от шампионската група, който в този случай е завършилия 4-ти в крайното класиране тим на Брьондби. Славния Брьондби имат 5 победи и 1 равен в последните 6 мача срещу Рандерс. Гостите стигнаха след много драма до този плейоф, но просто не са отбор за европейските клубни турнири. Прогноза 1.