Безплатни еврофутбол прогнози за неделя

Спартак Москва – Арсенал Ула
Русия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Спартак Москва приема новака в елита Арсенал Ула. Двата отбора изиграха контрола помежду си преди около месец, когато Спартак спечелиха с 2:1. Спартак е един добре утвърден отбор, докато противникът им не изглежда като тим, който е на нивото на конкуренцията си в елита. Prognozi365.com 1.

Генк – Остенде
Белгия
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Участникът в Лига Европа Генк приема един добре познат противник. През миналия сезон Генк бяха на два пъти домакин срещу него, като и в двата мача успяха да изковат изразителни победи. Победите им с 4:0 и 4:1 едва ли са забравени от играчите и на двата отбора и са достатъчно показателни за това кой е по-добрият отбор. Генк са много силен домакин и очакваме това да си проличи за пореден път. Прогноза 1.

ФК Интер – ХИК Хелзинки
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
ХИК дават всичко от себе си да се доберат до шампионската титла на страната. В момента са на една точка от първото място и изглеждат със сериозни шансове да го сторят. Едни от най-важните мачове по пътя към титлата винаги са гостуванията на отборите от долната половина на таблицата. Такова им предстои днес. ФК Интер е на две точки от последното място и определено не може да се каже, че се представят добре. Със своята 1 спечелена точка в последните 5 кръга, домакините не изглеждат дори и близко до нивото на противника си. Прогноза 2.

ФК Лахти – ИФК Мариехамн
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
ИФК Мариехамн е другият основен претендент за титлата в местното първенство през този сезон. Те са временните лидери. Не очакваме и те да изпуснат питомното в гостуването си на отбор от дъното на класирането. Формата на ФК Лахти се срина и сега трябва да се опитат да преодолеят серия от три поредни загуби. Загубата с 3:0 от ИФК Мариехамн в началото на първенството определено не увеличава шансовете им. Прогноза 2.