Прогнози за 31.07.2018 г.

Шериф Тираспол – Шкендия
Втори квалификационен кръг на ШЛ
Час – 20:00
Прогноза – Шкендия да продължи
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Победата на Шкендия в миналия кръг не бе особено изненадваща с оглед възхода на македонския футбол и силните изяви на Шкендия като домакин (и съответно слабите на Шериф като гост). Сега въпросът е ще им бъде ли тази победа достатъчна, за да продължат напред. Според нас – да. Първият мач показа, че македонците имат надмощие в силите, а и резултата им дава много добри шансове, тъй като при един техен гол молдовския шампион ще трябва да връща три. Прогноза Шкендия да продължи.

Апоел Беер Шева – Динамо Загреб
Втори квалификационен кръг на ШЛ
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.90
Сигурност – 6/10
Протоколен мач след победата на Динамо с 5:0 в първия мач, в който имаме един много висок коефициент за гостите, който си заслужава да се пробва. Ясно е, че Динамо няма да хвърлят всички сили в този мач (същото важи и за Апоел), но все пак хърватите не са толкова богат и успешен отбор, че да се откажат лесно от парите и коефициента, които ще получат при нова победа. Прогноза 2.

Спартак Търнава – Легия Варшава
Втори квалификационен кръг на ШЛ
Час – 21:30
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Легия Варшава силно разочарова в първия мач и загубата на собствен терен с 0:2 не оставя много шансове на поляците. По-вероятно ни се струва Спартак да запишат още един добър резултат и поне да не загубят в домакинския си двубой. Прогноза двоен шанс 1Х.

Криля Советов – ЦСКА Москва
Русия
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Вицешампиона ЦСКА Москва стартира кампанията с гостуване на завръщащият се в елита Криля Советов. Домакините записаха лоши резултати в контролите си и паднаха от отбори от Чехия, Австрия и втората дивизия на Германия. Подобна игра няма да е достатъчна, за да се съревновават с “Армейците“. Прогноза 2.