Прогнози за 31.07.2019 г.

Карабах – Дъндалк
Шампионска Лига – Квалификации
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Карабах беше не по-слабия отбор в гостуването си на хиляди километри в Ирландия, което в крайна сметка завърши без победител – 1:1. Сега обаче Дъндалк ще трябва да изминат тези хиляди километри и определено не можем да им дадем големи шансове в нетрадиционната обстановка в Азербайджан, която няма нищо общо с британския футбол. Не само това е причината да заложим обаче – отделно от това, Карабах е многократно по-добрият отбор като качества на футболистите. Прогноза 1.

Розенборг – БАТЕ Борисов
Шампионска Лига – Квалификации
Час – 21:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.50
Сигурност – 5/10
След като БАТЕ Борисов спечели първия мач с 2:1, сега залагаме да удържат един геройски хикс в гостуването си в Норвегия и така да се приближат на само две стъпки от групите на Шампионска Лига. Най-силният беларуски тим има име на добре подготвен тактически отбор с умение да измъква необходимите резултати в европейските елиминационни битки. Прогноза Х.

АИК – Марибор
Шампионска Лига – Квалификации
Час – 21:00
Прогноза – Марибор да се класира
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
От самото начало се смяташе, че е по-вероятно Марибор да е отборът, който ще се класира за третия предварителен кръг, и с победата с 2:1 се приближи до успеха. Много малко вероятно е АИК да спечели победа, която да им е достатъчна за елиминирането на Марибор. Прогноза Марибор да се класира.

Копенхаген – ТНС
Шампионска Лига – Квалификации
Час – 21:00
Прогноза – 1/1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Копенхаген в момента е най-силният скандинавски отбор и не би трябвало да има ни най-малки проблеми срещу отбор от Уелс, където клубният футбол винаги е бил на едно много ниско полуаматьорско ниво. Първият мач бе спечелен от датския шампион с 2:0, след като бе взет рано-рано аванс в 19-ата минута. Очакванията ни за реванша са, че Копенхаген отново ще поведе в резултата в първата част и без проблеми ще задържи аванса до края. Прогноза Първо полувреме/Краен Резултат 1/1