Прогнози за 31.07.2020 г.

Швейцария | Суперлига
Сион - Йънг Бойс
9:30 pm
Йънг Бойс има тотална доминация срещу Сион. Те имат само победи в последните четири години, което са над 10 изиграни мача. Те са актуалният шампион на страната и по всичко изглежда това ще се запази факт, защото имат 5 точки преднина при 2 оставащи кръга. Тоест, победата днес ги прави шампиони. Не вярваме в изненади в този мач срещу борещия се за измъкване от бараж за оставане в Суперлигата Сион. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Швейцария | Суперлига
Тюн - Базел
9:30 pm
Тюн е отборът, който се бори със Сион за измъкване от баража. Домакините са в отлична форма с 11 точки в последните 5 кръга и пълна решителност да останат в елита. Те спечелиха всичките си 5 домакинства след карантината, побеждавайки първия и втория в класирането. Сега противник им е третия и очакваме пак да спечелят. Базел няма за какво да играе. Те не се представиха никак добре като гост от подновяването на първенството. Прогноза 1 Равен Няма Залог.

Прогноза

1 ДНБ

Коефициент

1.80

Сигурност: 70%
Швейцария | Суперлига
Санкт Гален - Ксамакс
9:30 pm
Ксамакс без съмнение ще изпадне от елита със своите скромни 5 победи от 34 мача през сезона. Не им даваме големи шансове в последното си гостуване в Суперлигата срещу втория Санкт Гален. Домакините ще се надяват на чудо в мача на Йънг Бойс и след това да спечелят директния мач в последния кръг, за да станат шампиони. Йънг Бойс според нас няма да се провали, но Санкт Гален са длъжни да свършат своята работа. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Прогноза

1 (-1,5 АХ)

Коефициент

1.60

Сигурност: 80%
Швейцария | Суперлига
Лугано - Сервет
9:30 pm
Лугано и Сервет са царете на равенствата в Швейцария. Сервет направиха 6 ремита в 11 мача след подновяването на първенството, а Лугано имат 5 само за последните кръга. Равенствата доминират и в последните им директни мачове. Прогноза Х.

Прогноза

Х

Коефициент

3.50

Сигурност: 50%