Топ залози за деня

Стяуа – Яси
Румъния
Час – 21:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Домакините на хартия са фаворит, но в отбора им има голям проблем с отсъстващи футболисти, който трудно ще бъде решен. Гостите успяха да измъкнат равен като гост на Стяуа през февруари, когато домакините бяха в далеч по-добро състояние, би трябвало и днес да могат да вземат поне равен. Прогноза двоен шанс Х2.

Варберг – Йоргрите
Швеция 2
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.70
Сигурност – 5/10
Залогът ни е против ужасната форма на домакините. Те са в серия от 5 поредни загуби, всеки един от тях загубен с поне два гола разлика. В последните си 4 мача така и не успяват да отбележат гол. Противникът им се намира в пик на формата си и имат 4 победи в последните си 8 мача. Отлична опция за залог при този коефициент. Прогноза 2.

Чехия – Армения
Контролна среща
Час – 20:15
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Далеч по-вероятно ни изглежда този мач да завърши с три или повече попадения, отколкото с две или по-малко. Последните три срещи между двата отбора са оувъри, очаква се и в тази контрола двата отбора да покажат открит футбол. Прогноза Над 2,5 гола.

Германия – Финландия
Контролна среща
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Полуфиналистът от Европейското първенство Германия едва ли ще срещне реална съпротива от скромния отбор на Финландия. В контролите си след края на квалификациите, Финландия записаха 5 загуби и 1 равен, като бяха победени от отбори като Полша (с 5:0), Норвегия и Исландия, които са много далеч от класата на Германия. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.