Прогнози за 31.08.2017 г.

Франция – Холандия
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Холандците не са убедителни в гостуванията си от началото на кампанията. Те загубиха от България и направиха равен с Швеция в двете си пътувания далеч от дома в тези квалификации. Дори и на собствен терен, “Лалетата“ загубиха от Франция. “Петлите“ пък са със 100%-ов актив от двете си домакинства до момента. Освен това, няма и спор, че тимът на домакините разполага с много повече футболисти от световна класа, така че няма как да не са фаворити. Прогноза 1.

Люксембург – Беларус
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1Х
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Люксембург не се дадоха без бой на нито един от противниците си до момента (може би си спомняте как измъчиха нашите национали в София), а срещу Беларус успяха и да откраднат точка. А Беларус е отбор, който се представя значително по-добре у дома, така че щом Люксембург успяха да вземат точка в Минск, напълно логично е да могат да го направят и пред собствена публика. Беларус загубиха и трите си гостувания до момента, като в тях головата им разлика в тези мачове е 1:9. Прогноза двоен шанс 1Х.

Португалия – Фарьорски острови
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-3,5 АХ)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Португалия разнищиха Фарьорските острови с 6:0 в гостуването си миналия октомври. Фернандо Сантош знае добре, че има голяма вероятност головата разлика да се окаже решаваща в битката за първото място в групата и ще иска избраниците му да повторят убедителния успех. Прогноза 1 с азиатски хендикап -3,5 гола.

Белгия – Гибралтар
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 2 (+6,5 АХ)
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
В този мач смятаме, че головата линия на азиатския хендикап е сложена твърде високо и че е малко вероятно Белгия да успее да победи със седем гола разлика, така че този залог да не излезе. Гостите не загубиха нито един от мачовете си до момента с такава разлика. Прогноза 2 с азиатски хендикап +6,5 гола.