Прогнози за 31.08.2018 г.

Милан – Рома
Италия
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.80
Сигурност – 6/10
Рома би трябвало да е фаворит срещу Милан дори и на “Сан Сиро“, като “Вълците“ дори са в серия от три поредни победи като гост срещу Милан. Те вече записаха победа през сезона в едно тежко гостуване – на Олимпийския стадион в Торино срещу едноименния отбор – докато Милан загубиха единствения си мач за сезона. При този висок коефициент, има смисъл в залозите за тима на Еузебио Ди Франческо. Прогноза 2.

Лион – Ница
Франция
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Ница продължава с неубедителните резултати и през този сезон. Гостите имат една точка в първите три кръга, въпреки меко казано лесната си програма – срещи с Реймс, Каен и Дижон. Особено срамен бе последния мач, в който Ница бяха разгромени с 0:4 на собствен терен от Дижон. Лион спечели с разлика и двата си домакински мача през кампанията, а през миналия сезон победиха на два пъти днешния си съперник, като в единия мач резултатът бе 5:0. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Верея – Славия
България
Час – 18:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Отборът на Верея изглежда много далеч от истината на този етап от сезона, като тимът е в серия от пет поредни загуби и дори все още чака първия си гол за новия сезон. Славия изглежда като доста стабилен отбор в началото на сезона и това не си личи само от доброто представяне в Европа, а и от стабилните резултати в местното първенство. Прогноза 2.

Черно море – Витоша Бистрица
България
Час – 21:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.75
Сигурност – 7/10
Добър коефициент за този залог, като имаме предвид петте поредни мача на Витоша с Под 2,5 гола и трите поредни на Черно море със същата статистика, както и като имаме предвид факта, че три от четирите мача между двата тима от сезон 17/18 завършиха с един или два гола. Прогноза Под 2,5 гола.